Activitats escolars

«Descobrint el temple» és el programa de visites didàctiques guiades de la basílica de la Sagrada Família: una activitat plantejada des de la curiositat, l´observació i la descoberta per reconèixer els valors artístics, culturals i espirituals de la basílica.

Mitjançant materials didàctics adequats a cada nivell, l’alumnat resol els enigmes plantejats i aprèn els conceptes vinculats a l’obra: la història, el nexe amb l’espiritualitat, la natura, l’arquitectura, la geometria i la figura de Gaudí, entre d’altres temes.

Com a objectius actitudinals, la Sagrada Família busca que els alumnes aprenguin a valorar la basílica com a patrimoni dels catalans i de la humanitat.

escolars_1

INFANTIL I CICLE INICIAL DE PRIMÀRIA
(3-8 ANYS)

Fantasia, recerca de tresors i un gran àlbum per descobrir la llum, les formes i les històries que la basílica explica. Tres tipus de visites per descobrir-la:

escolars_2

CICLE MITJÀ I SUPERIOR DE PRIMÀRIA
(8-12 ANYS)

Experiments, preguntes, comprovacions i un llibre enigmàtic que ajudarà els infants a analitzar i descobrir alguns aspectes clau de l’arquitecte Gaudí i la seva gran obra. Quatre tipus de visites per descobrir-la:

escolars_3

EDUCACIÓ SECUNDÀRIA OBLIGATÒRIA
(12-16 ANYS)

Una tauleta tàctil se suma a la visita per fer de suport als reptes i enigmes que el guia planteja per conduir l’alumnat en la descoberta de la basílica i del seu valor cultural, artístic i espiritual. Cinc tipus de visites per descobrir-la:

visites escolars_pagina

VISITES EDUCATIVES PER A CENTRES DOCENTS – CONVOCATÒRIA OBERTA
Un any més des de la Basílica de la Sagrada Família volem compartir amb els centres educatius les nostres visites didàctiques. I ho farem en una presentació exclusiva per a docents i serveis educatius amb la intenció de mostrar in situ quines són les dinàmiques i els continguts que des de la Basílica de la Sagrada Família posem a disposició d’alumnes, mestres i professors.

Presentació per a docents d’Educació Infantil i Primària
Dia: 7 i 15 d’octubre
Horari: de 17:30 h a 19:15 h

Presentació per a docents d’Educació Secundària
Dia: 8 i 14 d’octubre
Horari: de 17:30 h a 19:15 h

Inscripció i consultes
De dilluns a divendres, de 15:30 h a 19:00 h.
e-mail: informa@sagradafamilia.org
Tel.: 93 208 04 14
Imprescindible inscripció prèvia. Places limitades. 

Accés a l’activitat per C/ Sardenya (Façana Passió).

VISITES PER A DOCENTS
Convocatòria 2015-16 oberta!

Estalvia’t les cues!
Compra la teva entrada online