Exposició itinerant

Exposició itinerant «Gaudí i la Sagrada Família»
La Junta Constructora de la Sagrada Família posa a disposició d’entitats religioses o culturals interessades a divulgar l’obra mestra de Gaudí i els valors de la basílica l’exposició itinerant «Gaudí i la Sagrada Família».

L’exposició, formada per plànols d’adaptació modular, convida a fer un viatge per la vida i l’obra d’aquest genial arquitecte, revisant els seus primers anys, en què ja manifestava un marcat estil propi, descrivint les seves profundes creences religioses i aprofundint en les seves principals fonts d’inspiració.

També dóna a conèixer els orígens de la Sagrada Família, l’aportació de Gaudí i la dels seus continuadors, i les diferents etapes de la construcció de la basílica. Les peculiaritats arquitectòniques i constructives que presenta el temple queden plasmades en aquesta mostra, que també aprofundeix en l’espiritualitat que s’hi respira i en el missatge religiós que conté.

Exposició-itinerant_1

Integren l’exposició:

  • diferents plafons en què es combinen textos, fotografies, gràfics i plànols
  • un audiovisual
  • una maqueta que mostra com serà el temple quan se n’acabi la construcció
  • la reproducció d’un bust d’Antoni Gaudí realitzat per l’artista Josep M. Subirachs
  • una peça original: una creu que va fer l’escultor Carles Mani per encàrrec d’Antoni Gaudí.

Així mateix, s’hi ofereix la possibilitat de fer una visita virtual a l’interior del temple. El recorregut de l’exposició es tanca amb una sala dedicada a la pregària, un espai de meditació que recrea l’atmosfera interior de la basílica.

Exposició-itinerant_4
Exposició-itinerant_2
La Sagrada Família viva i ill·luminada
Un espectacle multimèdia en homenatge a Gaudi i una oda a la creació del món i de l'home.

Visita la Sagrada Família
Ara de forma més còmoda!