6/11/2017

L’arquitecte director de la Sagrada Família ha estat nomenat acadèmic numerari de la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi

La Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi ha aprovat la proposta que varen presentar en el seu dia els acadèmics Jordi Bonet Armengol, Joan Antoni Solans Huguet, Joan Vila-Grau i M. Rosa Vives Piqué, i ha escollit, per al 2017, Jordi Faulí en la secció d’arquitectura. Pròximament es farà la cerimònia oficial d’ingrés a l’Acadèmia.

Jordi Faulí és arquitecte i doctor arquitecte amb la tesi doctoral Composició i continuïtat en les columnes i voltes de les naus del Temple Expiatori de la Sagrada Família (2009) per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona. Des del 2012 és l’arquitecte director de la Sagrada Família i, anteriorment, des del 1993 fins al 2012, havia ocupat la posició d’arquitecte director adjunt de les obres de la Basílica.

Així mateix, ha participat en diverses conferències a escala nacional i internacional i va ser premiat en la categoria Arquitectura i Urbanisme dels Premis Ciutat de Barcelona 2010 per l’execució de les naus del temple projectades per Gaudí.

 

interior