El 23 d’abril celebrem la Diada de Sant Jordi, el dia del llibre i de la rosa, de l’amor i de la cultura. Aquest dia és costum que, sota l’empara del sant patró, les persones que s’estimen intercanviïn una rosa i un llibre com a símbol del seu amor. És la festa popular més celebrada i compartida per tots els catalans. Un dia de civisme, d’expressió cultural i de respecte cap a la pròpia cultura i, per extensió, cap a totes les cultures i persones del món.

Per tal que aquest any pugueu viure un Sant Jordi molt especial, us proposem que celebreu aquesta data en dues de les ubicacions més estretament vinculades a Gaudí: la Sagrada Família i la Casa Museu Gaudí.

 

VISITA NOCTURNA A LA SAGRADA FAMÍLIA

Us imagineu poder acabar el dia de Sant Jordi amb una visita guiada nocturna a la Sagrada Família acompanyats de qui més estimeu?

Enguany també us convidem a visitar la Basílica fora de l’horari habitual i en un recorregut excepcional.  La visita inclou l’accés a les cantories, a 15 metres d’alçada. Gaudí les va ubicar damunt la secció de les naus laterals, sobre les columnes arbòries, per aprofitar l’espai i per projectar les veus. Aquesta visita és, per tant, una oportunitat excepcional per contemplar la Basílica des d’un lloc habitualment no visitable.

A més, decorarem amb roses vermelles la barana del Jubé per tal que l’escultura de Sant Jordi estigui ben engalanada per a l’ocasió.

L’escultura del sant Patró, de 3 metres d’alçada, és obra de l’escultor Josep Maria Subirachs. Elaborada íntegrament en bronze, es va instal·lar l’any 2007 seguint les instruccions de Gaudí, que tenia particular estima per aquest sant. 

Les visites es realitzaran el dia 23 d’abril en quatre torns diferents entre les 20.15 i les 21.00 h, i tindran una durada aproximada d’uns 60 minuts.

S’obsequiarà amb roses i llibres a tots els assistents!

La Sagrada Família posa a disposició de la ciutadania 180 entrades dobles que se sortejaran entre tots els participants que s’inscriguin en la nostra promoció entre els dies 18 i 19 d’abril. El sorteig se celebrarà a través d’Easypromos el dia 20 d’abril i, si tens la sort de ser un dels premiats, t’ho comunicarem directament per correu electrònic. Participa i estigues atent a la teva bústia de correu! Molta sort!

CONSULTA LA LLISTA DE GUANYADORS AQUÍ

 

 Sant Jordi

 

PRIMERA JORNADA DE PORTES OBERTES A LA CASA MUSEU GAUDÍ

La Casa Museu Gaudí, ubicada al Park Güell, va ser la residència d’Antoni Gaudí des del 1906 fins al 1925. L’edifici, construït com a casa mostra del projecte d’urbanització del Park Güell, va ser projectat per Francesc d’Assís Berenguer i Mestres (1866-1914), amic i mà dreta d’Antoni Gaudí. Des d’aquí, l’arquitecte contemplava la progressió de les obres de la Sagrada Família.

Si encara no coneixeu aquest indret tan simbòlic, o si voleu aprofundir en la vida i obra de Gaudí evocant els anys en què hi va viure, i alhora contemplar el mobiliari i els elements que ell mateix va dissenyar, el dia de Sant Jordi us convidem a participar en la jornada de Portes Obertes que, per primera vegada, celebrem en aquest indret. La Casa Museu es podrà visitar de 16 a 20 h.

Aconsegueix les teves entrades a través de la nostra pàgina web!

Per tal que pugueu visitar la Casa Museu Gaudí, posem a disposició de la ciutadania 640 entrades que es podran aconseguir a través de l’enllaç que trobareu a les xarxes socials de la Sagrada Família i en aquesta pàgina web, a partir del 19 d’abril. Estigueu atents, perquè els primers que accediu a la web sereu els primers a aconseguir les entrades, gratuïtes, que estaran disponibles fins a exhaurir-ne les existències.

Nosaltres ja estem a punt! Us esperem per compartir plegats el dia de la rosa, els llibres i l’amor!

 

Sant Jordi