Torres

Una manera de descobrir la basílica i a la vegada gaudir de l’espectacular visita panoràmica de la ciutat a 65 m d’altura.

toores02

De les 18 torres que va projectar Gaudí per a la basílica de la Sagrada Família, actualment hi ha vuit torres construïdes, quatre a la façana del Naixement, i quatre a la façana de la Passió.

Els tiquets per visitar les torres no estan inclosos al preu de l’entrada bàsica i es poden adquirir online comprant l’entrada combinada “Les millors vistes“.

Les façanes no es comuniquen i, per tant, tenen accessos independents. La pujada a les torres es fa únicament amb ascensor, un a cada façana. Pots triar la torre de la façana del Naixement, des d’on gaudiràs de vistes cap a l’est de Barcelona, o la de la Passió orientada cap al centre de la ciutat. La baixada es fa per escales tant a la façana de la Passió com a la del Naixement.

Per raons de seguretat els nens menors de 6 anys no poden pujar a les torres i fins als 16 anys han d’anar acompanyats d’un adult.

Per raons de seguretat, les persones que tenen la mobilitat reduïda o la capacitat de desplaçar-se o d’interaccionar amb l’entorn amb autonomia i seguretat afectades per discapacitat visual no poden visitar les torres.

Quan les condicions meteorològiques siguin adverses per fort vent i/o pluja, els ascensors que donen accés a les torres poden romandre tancats.