Visita guiada

Treu el màxim profit de la teva visita a la Sagrada Família amb guies especialitzats o amb una audioguia: aquests serveis estan disponibles per a persones individuals, grups i escoles. NO inclouen la pujada a les torres.

visitaguiada01

Visitants individuals

Visita amb audioguia

Aquest tipus de visita inclou un recorregut amb un dispositiu d’àudio que permet descobrir les façanes, l’interior de la basílica, el museu i les escoles dissenyades per Gaudí. Ideal per als que preferiu conèixer la basílica al vostre ritme.

 • Idiomes disponibles: català, castellà, anglès, francès, alemany, italià, xinès, portuguès, rus i japonès
 • Durada aproximada: 45 min.
 • Accés: façana del Naixement, c/ Marina.

*Us informem que l’audioguia només està disponible per a majors de 12 anys


Visita amb guia

La visita guiada, conduïda per guies especialitzats, recorre i explica les façanes i l’interior de la basílica. L’acompanyament exclusiu del guia et permetrà conèixer tots els secrets de l’obra de Gaudí.

 • Idiomes disponibles*: català, castellà, anglès, francès, italià i alemany.
 • Durada aproximada: 50 minuts
 • Accés:  c/ Marina

*La oferta pot variar segons la temporada.

Grups

S’organitzen visites guiades per a grups d’entre 10 i 35 persones (reserves online o contactant amb la central de reserves). Per a grups a partir de 36 persones, consulteu les condicions a la central de reserves.
La visita guiada, conduïda per guies especialitzats, recorre i explica les façanes i l’interior de la basílica. L’acompanyament exclusiu del guia permet conèixer tots els secrets de l’obra de Gaudí.
La reserva i el pagament avançat són obligatoris, mínim 15 dies abans. Us recomanem que arribeu quinze minuts abans.

 • Idiomes disponibles*: català, castellà, anglès, francès, portuguès, italià i alemany.
 • Durada aproximada: 1 hora

*La oferta pot variar segons la temporada.

El dia 6 de febrer s’inicien les obres d’accés del carrer de la Marina amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat i seguretat del temple. Per dur a terme les obres, s’ha traslladat l’accés per a grups a la cantonada del carrer de Mallorca amb el de Sardenya. A l’accés hi trobareu les taquilles mòbils i personal per assistir-vos durant l’entrada al recinte. A les taquilles mòbils només es podrà pagar amb targeta. Per aquesta raó s’aconsella adquirir les entrades amb anterioritat. Quan adquiriu l’entrada en línia, la rebreu en format digital i la podreu imprimir o portar al vostre dispositiu mòbil o tauleta tàctil per facilitar l’accés.

Escoles

Els grups escolars poden escollir entre dues opcions: una visita didàctica adaptada al nivell curricular dels alumnes amb guia especialitzat (a partir de 20 alumnes) o una visita amb audioguia (a partir de 10 alumnes).

Ambdues opcions:

 • Requereixen reserva i pagament previ obligatori (entre 3 i 15 dies abans, segons producte)
 • Estan disponibles en diversos idiomes
 • Tenen una durada aproximada d’entre 1 h i 1 h 15 min
 • Es reserven contactant amb la central de reserves

Accessos:

 • Visita didàctica amb guia: edifici de les escoles, c/ Sardenya
 • Visita escolar sense guia (amb audioguia): Cantonada del carrer de Mallorca amb el de Sardenya

IMPORTANT: només els autocars que portin grups escolars o grups de persones amb mobilitat reduïda es poden aturar davant del temple, a les quatre places d’estacionament habilitades per l’Ajuntament. No obstant això, per motius aliens a la Sagrada Família, temporalment aquestes quatre places no es poden oferir.